Kuvia

 

Klikkaamalla kuvaa saat esille kuvan suuremmassa koossa.

Fisut, perskules, änkeävät meikän reviirille. Vahtipaikalla. Irma-tädillä on hyvät peitot. Minäkö juoni? Mitähän siellä tapahtuu?
Maharazha tyynyillään. Lepakko.
Köllissä. Köllissä.
Futista. Rikostutkijat Bodomin surmapaikalla Uusi vuodesohvani. Toi vaan makaa ja minä vahdin.
Uusi herkku: rusto. Joulunakin vahdissa. Pirsana, toi tuppaantu tohon, vaikka mä olin ensin. Helle ramaseen, mutta ei sitä enää tässä iässä paljaalla lattialla maata. Samoilua ja tarkkailua.
Auringonlaskun fisutarkkailija. Mamma on hyvä. No, menoksi nyt. Tämmöistä pientaloasutusta se on täällä meillä päin. Tämmöistä tänään.
Voisi jo antaa lehden minulle -- ainakin yhden lukemansa osan. Kotitakki. Ei sentään, vaan pulloveri pikku pakkasille. Military-look toppahaalarit reilummille pakkasille. Nyt on luotu polut ensimmäisen kerran uuden kämpän pihamaalle. Tässä pidän vähän rokulia vahtihommista
Mammakin tuli potrettiin, kun pomppasin syliin. Se on varsinainen linssilude tuo oppipoika. Nytkin änkesi tuohon etualalle Ensimmäistä kertaa keväällä 2007 fisuja tarkkailemassa mökillä. Paluu suunnasta "venelaituri" tilusten tarkastelusta. No niin fisut, pankaas tuleen esille.
Mikä antaa odottaa .. eikö sitä pitänyt mennä ylätuvalle? Ottia tuota, joo ... mikäs suunta olikaan seuraavaksi tarkastelusuunnitelmassa. Hyym ... näkisikö kiviltä fisuja paremmin. "Peto" vaanii kasvustossa. Isännän kanssa nokosilla.
Garderoopini on täydentynyt kylpytakilla. Krooh ... pyyh .... Löylyissä, joskin kaikkein alimmalla lauteella. Hetkinen, mikäs se siellä haisee ... Zzzzzzz...
Reipasta askellusta pikkupakkasella. Lönköttelyä helteellä Lehtometsän siimeksessä Eivät kyllä lähde huomaamattani. Ootas nyt, se oli sillä tavalla, että tässä seuraavaksi piti ...
Aika komea profiili. No, nyt siihen tuli joku toinenkin. Joo o, komea on. Usko suosiolla vaan. Hetkinen ...
Onkos siellä nyt jotakin ... Ei siellä mitään ollut. Hampaidenhoito välineet. Ja hampaiden hoito. Eikös olla komea pari.
Päivätorkuilla. Ja kuka se täällä on tassutellut. Joo, Mamma. Mää en kyllä tykkää yhtään tällaisista helteistä. Moi! Olisko sulla jotakin mulle. Lämmittää mukavasti vanhan luita.
Päivätorkuilla. 

Kuvia minusta löytyy myös Kääpiösnautseri-kirjasta, (Perhemediat Oy)
jota on saatava Musti ja Mirri-liikkeistä.

 

Olen myös Kääpiösnautserimme-lehden 4/2007 kansikuvana.